Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ

Εγώ δεν θα πανηγυρίσω ακόμη το πρωτάθλημα και αυτό γιατί εχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Μου είναι αδιανόητο να έχει γίνει αυτό το παιγνίδι στην Τούμπα εδώ και 40  ημέρες και να μην έχει βγει η εφεσιακή απόφαση. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χιμένεθ αυτό είναι σκάνδαλο.
Αν όμως θελήσουμε να κάνουμε μια σούμα για το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ το πήρε γιατί  είχε καλύτερο προπονητή-κόουτς από άλλες ομάδες που για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι πρέπει. Πιο ώριμος  με γνώσεις από την προηγούμενη θητεία, με λάθη , αλλά με το να μπορεί να παίρνει το 95 με 99% κάθε παίκτη. Πήγε στην πεπατημένη, προτιμούσε το σίγουρο ο Χιμένεθ, σίγουρα δεν αφήνει σαν δικό του δημιούργημα κανέναν παίκτη νεαρής ηλίκίας Ούτε Τζανετόπουλο , ούτε Γαλανόπουλο,ούτε Γιακουμάκη, ούτε κάποιους από την Κ20 όπως Γιανούτσο, Μπάμπη  Γιούση Αντωνίου.
Πήρε το 100%  από τους Μπακάκη , Γκάλο Λαμπρόπουλο, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο,Λόπεζ.
Στηρίχθηκε στην εμπειρία του Τσιγγρίνσκι, του Σιμόες και του Κονέ.
Εφερε στα μέτρα του τους τρελούς Βράνιες, Λιβάγια και Αραούχο. Εχασε σε  δύσκολη καμπή τους
Γιόχανσον , Μάνταλο, Τσόσιτς. Εδειξε δικαιοσύνη σε τρεις τερματοφύλακες Μπάρκα, Ανέστη, Τσιντώτα. Κέρδισε μια μεταγραφή  του χειμώνα τον Χούλτ (ήταν αναμενόμενο ) έχασε όμως δύο τον Μοράν και τον Μασούντ
Γενικά  η ΑΕΚ είχε μια σταθερότητα, μια ηρεμία και για πρώτη φορά οι οπαδοί της ήταν παρθένες κορασίδες και  έτσι γλύτωσε τιμωρίες και αφαιρέσεις βαθμών. Τούτο σημαίνει κορυφή και πρωτάθλημα.
Διαφωνώ ότι είχε σπρωξίματα από την διαιτησία. Και όσα λάθη έγιναν ήταν στα πλαίσια των λαθών που κάνουν όλοι οι διαιτητές.