Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ANEKDOTO

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι  ότι ο Μελισσανίδης θα κάνει αγωγή και μήνυση στον ποινικολόγο Κούγια. Για ποιό πράγμα θα κάνει αγωγή  και μήνυση ;  Για τις σέσεις Μελισσανίδη , Σαββίδη έχουν γραφτεί και ειπωθεί τόσα και τόσα μετά το παιγνίδι της Τούμπας πολύ χειρότερα από αυτά που είπε  ο Κούγιας. Γραμμ'ενα και χιλιογραμένα σε site και blog, αλλά και σε εφημερίδες.
Θα του κάνει μήνυση για τα γεγονότα στην Αμερική με την Aegeanq  Δεν είπε τίποτα παραπάνω από όσα έχουν γράψει  έγκυρα ναυτιλιακά και οικονομικά  site του εξωτερικού και όχι μόνο , όσα έχει γρα΄ψει ο Χαραλαμπόπουλος του Μαρινάκη κλπ Δηλαδή τι θα του κάνει ενός δικηγόρου -ποινικολόγου που κάθε μέρα περνά και λέει μια καλημέρα στα γραφεία των ανακριτών και φυσικά ασκεί το λειτούργημα του στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αλλωστε το γεγονός ότι φέτος η Aegean  δεν συμμετείχε μετά πό πολλά χρόνια στα Ποσειδώνια  δείχνει την κρίση που επικρατεί μεταξύ του Μελισσανίδη και των Αμερικανών.
Μη τρώτε από αυτά που σας λένε τα γιουσουφάκια τα δίνει ο Δημάτος για να τρομάξει ποιον τον Κούγια που τον βάζει ο Μαρινάκης ή τον Σαββίδη.
Γιατί το θέμα της  Aegean  και των Αμεριανών θα το παίξουν πολύ οι πολέμιοι του Μελισσανίδη με λαγό τον Κούγια και το 10.gr