Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα γραφαμε για τις ακαδημίες τα γραφαμε για τον Ζηκο και τώρα δικαιωνόμαστε , όταν τα γιουσουφάκια αποθέωναν. Ενα τίποτα  είναι ο Ζήκος τουάχιστον αυτό έδειξε στην ΑΕΚ. Επειδή έπαιξε στο Μονακό νόμιζε ότι έπιασε τον Πάπα από τα αρ... και θα κορόιδευε τους ντόπιους μαλάκες ΑΕΚτσήδες. Μέχρι και τουρίστα συνεργάτη από την Γαλλία έφερε.
Εν πάσει περιπτώσει οι ακαδημίες εδώ και χρόνια είναι μια μεγάλη πληγή. Υπήρξαν παίκτες που έπαιξαν επειδή οι γονείς τους λάδωσαν κάποιους προπονητές.
Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο κ Σαράντης, αλλά τα προπονητικά τιμ που  θα  σχηματιστούν  για τις ακαδημίες θα πρέπει να έχουν αξιολογηθεί , να έχουν καλο βιογραφικό και παρελθόν και δεν μπορεί να υπάρχει συναισθηματισμός. Φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ ο Γεωργέας πρέπει να κα΄νει και τον προπονητή, την φόρεσε ο Κοπιτσης, ο Παυλής ο Λέτσας κλπ Αν πράγματι παλαίμαχοι παίκτες έχουν και τα ανάλογα προσόντα να προτιμηθούν. Μη ξεχνάμε τις 7αρες που έφαγαν επί Μανωλά και πόσο τεράστιος ο Μανωλάς ,αλλά λίγος για προπονητης. Το κατάλαβε και ο ίδιος  και απομακρύνθηκε απο το χώρο .