Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΕΙΔΑΤΕ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΤΣΟΤΣΟΥΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΥΡΕΜΠΟΡΟΙ

Το χειρότερο είναι ότι ο Μελισσανίδης ξεφτίλισε τους δημοσιογράφους. Ξινό τους βγήκε το φαγητό. Παιδιά των 400 και 500 ευρώ δεχόντουσαν τις προσβολές του με το κεφάλι σκυμένο και οι άλλοι των 1000 και 1500  ευρώ οι πιο παλαιοί.... χασκογελούσαν  από την αμηχανία...
Οι δημοσιογραφικές νουθεσίες του Μελισσανίδη: " Τρώγεστε μεταξύ σας οι ρεπόρτερ δεν συμβαίνει αυτό σε καμία ομάδα. Προσπαθείστε να το διορθώσετε. Μη μανατζάρετε παίκτες. Θα σας κράξω δημόσια. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Αν έχετε ποδοσφαιριστές και τα παίρνετε θα σας κράξω δημόσια. Και αν έχετε προηγούμενο με κάποιον από την ΑΕΚ η λογική λέει ότι δεν πρέπει να τα βάζετε μαζί του..." Το αστείο είναι ότι προηγουμένως είχε ζητήσει να βγάλει φωτογραφίες με όλους τους δημοσιογράφους στο ρουφ- γκάρντεν της εταιρείας του.
Ο Μελισσανίδης τα έβαλε και με κάποιους -ογλου Πχ  τον ΟΓΛΟΥ με το κασκέτο τον ξέσκισε: Τι γαμιέσαι με τον Λυμπερόπουλο ρε . Τι σου έχει κάνει Θα κλείσει η εφημερίδα που γράφεις Επειδή σου έδιωξε τον άνθρωπο που είχες βάλει στην ΠΑΕ και δεν σε βοήθησε με το βιβλίου που ήθελες ασχολείσαι μαζί του. Ρε είναι καλό παιδί ο Λυμπερόπουλος τίμιος , εργατικός νοικοκύρης. Ντροπή σου"
" πρόεδρε δεν είναι να τα λές δημόσια αυτά. Να τα πούμε από κοντά, να καταλάβεις" προσπάθησε ο κασκέτας να πει: " αλλά ο Μελισσανίδης ήταν ανένδοτος.
Αλλωστε δεν υπήρχε ερώτηση δημοσιογράφου που να μην την ειρωνεύεται.
Μάλιστα όταν έφτασε η  συζήτηση για κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών και τσακώθηκε αν ο Οικονόμου ήταν καλύτερος από τον Βρανιές, είπε το ιστορικό΅: " δεν μπορώ να πληρώνω τρελογιατρους και ψυχολόγους στα αποδυτήρια" Οι δημοσιογράφοι έλεγαν .ότι ο Οικονόμου δεν  ήταν καλύτερος από τον Βράνιες, το αντίθετο επέμενε ο Μελισσανίδης και όταν οι δημοσιογράφοι  τον ρώτησαν γιατί ξαναφέρνει τον Βράνιες ο Μελισσανίδης  τους ανταπάντησε: " Για να γεμίσω τα αποδυτήρια με  ψυχίατρους και ψυχολόγους!!!!" Ασυνάρτητα πράγματα. Ο Μελισσανίδης επέμενε ότι οι περσινές μεταγραφές της ΑΕΚ βγήκαν. Ο Πόνσε αντι του Αραούχο,, ο Οικονόμου αντί του Βράνιες, ο Αλεφ αντί του Κονέ.
"Ο Αλεφ μου αρεσει δεν είναι άσχημος παίκτης Μου λέτε για τον Κονέ εμείς του είπαμε να ανανεώσει και αυτός μας έπαιζε περιμένετε έχω να πάρω κάποια χρήματα. Στα αρχίδια μου ο Κονέ και ο κάθε Κονέ. Δεν θα με παίζουνε εμένα οι πάικτες, στα αρχίδια μου.!!!!"
Και ο Μελισσανίδης φώναζε στους δημοσιογράφους μεταξύ πούρου, τσιγάρου και οίνου: " Πεπόνια , πεπόνια , πεπόνια. Είστε πεπόνια δεν ξέρετε μπάλα. Δεν βγήκαν οι παίκτες του καλοκαιριού. Ολοι βγήκαν" Και ο Μελισσανίδης φώναζε στους δημοσιογράφους: Εσεις ασχολείστε με τον αραούχο. Η ΑΕΚ δεν ασχολείτε. Δεν είστε σοβαροί. Γράφετε μαλακίες φούμαρα. Κοροιδεύετε τον κόσμο Ασχολείτε ρε η ΑΕΚ με τον Αραούχο ; ( με έντονη φωνή) Σωτηράκηδες είστε ρε. Σώτο πουλάτε. Δεν ξέρετε τι γράφετε. Που τον είδατε τον Αραούχο.. ."  Οι κακόμοιροι οι ρεόπρτερ τόλμησαν να ψελλίσουν ότι αυτός τα δίνει"  Για να επανέλθει ο Τίγρης: ' Δεν ξέρω τι δίνει. Το κλάμπ δεν ενδιαφέρεται για τον Αραούχο. Για γιαούρτια  είναι όποιος τα γράφει, κοροιδεύετε τον κόσμο. Εγώ δεν θα τσιμπήσω με αυτά που γράφετε, δεν θα μου πέιτε πόσες μεταγραφές θα κάνω. Τι νοοτροπία είναι αυτή." Η πλάκα είναι ότι βρήκε το μπελά του ο  άμοιρος Καζαμπουμπου. Τόλμησε να ρωτήσει¨Στην τελευταία σας ομιλία προς τους παίκτες αφήσατε να εννοηθεί ότι κάποιοι έχουν κλείσει το κύκλο τους.
" που τα ξέρεις αυτά ρε , ήσουν στα αποδυτήρια , τι μάθατε και μαλακίες. Είπα εγώ κάτι τέτοι;. Τι να απαντήσω. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αυτή η ομάδα δεν έχει κλείσει το κύκλοτης, είναι καλή ομάδα, προσπαθεί και θα την ενισχύσουμε περισσότερο. και οι νίκες και οι ήττες και οι ισοπαλίες είναι μέσα στο παιγνίδι. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ρε. Πήγαμε σε 4 τελικούς, πήραμε τον ένα. Παίξαμε ΤΛ, ΓΛ είανι λίγο; Φτιάχνουμε γήπεδο, πήραμε 100 στρέμματα στα Σπάτα και φτιάχνουμε άλλα δύο γήπεδο, η ομάδα  δεν χρωστάει μια. Μη τρελαίνεστε είδατε λίγο τυρί στο τσουτσούνι σας και γίνατε τυρέμποροί." Τάδε έφη ο μεγάλος Τίγρης.