Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι από την μία ξεσηκώνει τα πάντα  η ΑΕΚ για το σκάνδαλο Περέιρα , αλλά από την άλλη ο  Κεφτεδάτος δηλώνει ότι  δεν αμφισβητούν το κύπελλο και δεν πρόκειται να κάνουν ένσταση ( να μην ενοχλήσουν δηλαδή τον Γεωργιανό) που έχει γίνει ο Κόκκαλης του 93-2010
Ολη φάση γίνεται για να φύγει ο Περέιρα, όπως ακριβώς το θέλει και ο Μαρινάκης( ο νέος σύμμαχος στη σουπερλίγκα). Πολύ περίεργα στην ΑΕΚ. Λες και ήθελε να πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ για να ξεχρεώσει υποχρεώσεις.
 Από την άλλη εσωτερικά μου κάνει εντύπωση ότι ο Μελισσανίδης στέλνει τελεσίγραφα σε παίκτες (που τον έχουν γράψει στα αρχ... τους."  ¨ηρθε πάλι ο παππούς να φωνάξει;" λένε μεταξύ τους οι παίκτες και κάνουν πως τον ακούν , όταν εμφανίζεται στα Σπάτα, Νομίζει λοιπόν ο Τίγρης ότι τρίζει τα δόντια στους παίκτες και αυτοί περίμεναν πως και τι να  τελειώσει για να φύγουν για διακοπές. Αλλά το θέμα είναι απλό:" Δεν νομίζω ότι  δεν θέλατε, μάλλον δεν μπορούσατε"  είπε ο 70αρης Μελισσανίδης στους παίκτες. Και  το ερώτημα είναι οι παίκτες άραγε προσβάλλουν την φανέλλα της ΑΕΚ ή ο Μελισσανίδης , ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, ο Νίκος ο Λυμπερόπουλος και  όποιος άλλος αφανής του συνεργάτης προσβάλλουν την ΑΕΚ με τις επιλογές τους με τους παίκτες( μέτριους) που έφεραν κατά καιρούς.