Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τόσο ο Βέρντε , όσο και ο Ολιβέιρα μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκονται στην Αθήνα. Προς τιμή του Δημήτρη Μελισσανίδη  ικανοποίησε τις επιθυμίες του Καρντόσο στο 100%. Μάλιστα θα έλεγα μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα είναι λογικό ο προπονητής να έχει μοντάρει την ενδεκάδα.
Και τελείωσαν εδώ οι μεταγραφές; Εγώ θα έλεγα όχι. Στο πίσω μέρος του μυαλού του Πορτογάλου είναι ένας στόπερ και ίσως και ένας επιθετικός στα άκρα. Πάντως κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για τον Μελισσανίδη γιατί πέρυσι του σουραμε πολλά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Στις σκέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός ο Γιακουμάκης ( ένας παίκτης που δεν βγαίνει με τίποτα στην ομάδα. Ούτε γκολ, ούτε μέσα στη φάση, ούτε κεφαλαοσφαιριστής τι πιο απλό για έναν σέντερ φορ), ίσως να δοθεί δανεικός και ο Αλμπάνης που έχασε ένα μεγάλο μέρος  της προετοιμασίας και δύσκολα να προσαρμοσθεί στο πλάνο του Καρντόσο. Σίγουρα θα δοθούν δανεικοί ο Γιαννούτσος και οι   αλλοι μικροί της περσινής ομάδας Γούσης, Μπόυσης. Αγνωστο τι γίνεται με τους Βασιλαντωνόπουλου, Τσόσιτς και Μοράν.
Για να δοθεί δανεικός ο Σαμπανάτζοβιτς δεν φαίνεται κάτι. Είναι ένας παίκτης που έχει αέρα και παίζει σαν να είναι χρόνια στην ΑΕΚ. Το θέμα είναι  ο Καρντόσο να του βρει θέση στη μεσαία γραμμή.
Κια για να επανέλθουμε στους Ολιβέιρα, Βέρντε. Ο Πορτογάλος είναι σχεδόν έτοιμος να υπογράψει τις επόμενες ωρες το συμβόλαιο του, για το Βέρντε κα΄τι τέτοιο θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη,  σχεδόν είναι ολοκληρωμένη.