Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΒΟΥΡΚΟΣ

Μπόχα, βρώμα βούρκος στην ποδοσφαιρική και πολιτική Ελλάδα και πίσω από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ο Μαρινάκης  οι άμεσοι συνεργα΄τες του Κουρτάκης , Κούγιας,  Αυγενάκης, Παπαδόπουλος της Νοβα, ,Τσιλιγγίρη κάνουν ότι θέλουν στο ποδόσφαιρο το  κορυφαίο ότι θα αλλάξουν τον νόμο για τις εκλογές της ΕΠΟ.
Διπλός ο βασικός  τους στόχος. Ποδοσφαιρικά η ΑΕΚ , επιχειρηματικά ο Μελισσανίδης , η Μελκο και η Δραπετσώνα
Ο Κούγιας παίρνει παίκτες και δίνει παίκτες και είναι βέβαια ό τύπος που θα βγαίνει και θα μιλά για την βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου που όλα τα δημιουργεί ο μάγιστρος της διαπλοκής Μελισσανίδης.  Και αν ο ΠΑΟΚ και η  Ξάνθη είναι μάνα και κόρη, δεν μας μιλάει κανείς για την διαπλοκή που υπάρχει μεταξύ Ολυμπιακού , Λάρισας και Πανιωνίου.
Για την ΑΕΚ κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι έχει ομάδα δορυφόρο, ούτε ο ίδιος ο Κούγιας.
Αλλά και στη πολιτική ο Μαρρινάκης δεν κάνει  λίγα . Μέσω της κουμπάρας του Ντόρα Μπακογιάννη ελέγχει την κυβέρνηση , μπόλικους Υπουργούς και εκτός από Κρητικούς δήμους , ελέγχει τον Δήμο Αθηναίων με τον Ντοράκι και τον Πειραιά με Μώραλη.
Και στα πολιτικά πάλι εχθρός του ο Μελισσανίδης επειδή θεωρεί Τσίπρας, Παππάς και Σία τον ευνόησαν για δουλειές στο Πειραιά, στο θέμα του μετόχου του ΟΠΑΠ και φυσικά στο θέμα γηπέδου της ΑΕΚ, εχθρός του και ο Φιλιππάκης ο εκδότης της εφημερίδας Δημοκρατία , την οποία  θεωρεί ιδιοκτησία  Μελισσανίδη   με αποτέλεσμα να του κάνει πόλεμο στο θέμα των τηλεοπτοκών αδειών και σε άλλα πολλά.  Και δεν είναι μόνο αυτά ο ίδιος και οι εφημερίδες μπορεί να σπιλώνουν και να ξεφτυλίζουν Υπουργούς όπως  ο Καμμένος για παιδιά αναρχικούς  κλπ  και να έχουν το θράσος οι Μαρινάκηδες  επειδή κάνουν ότι θέλουν  στην Ελλάδα  να ρίχνουν γιαούρτια στη Μήλο  εναντίον του.