Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ

 Ευτυχώς που πήραμε την Ναυτεμπορική για να μπορούμε να πανηγυρίζουμε....   Η ΑΕΚ από σήμερα μένει και με την σφραγίδα εκτός Ευρώπης χάνοντας  κι το κύπελλο αφού θα μείνει μετά από πολλά χρόνια εκτός τελικού.

Μωρε τι μας λές θα πει κάποιος υπάρχει και η ρεβάνς. ..

 Αν ήταν διαφορετικές εποχές τότε που η ομάδα , είχε ψυχή , πάθος, μαγκιά θα σας έλεγα ναι, αλλά τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα θα γίνει σάκος του μποξ. Θυμηθείτε την Κυριακή με τον Αρη μας έχουν που μας έχουν άχτι.

Λοιπόν η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά τα πρώτα 20' έκανε κάποιες επιθέσεις, αλλά τόσο ο Τάνκοβιτς (επιμένουμε δεν είναι ο τόσο καλός παίκτης), όσο  και το "κρέας" ο Ολιβέιρα  δεν ήξεραν πως να τις ολοκληρώσουν. 

Οσο για τον Γκαρσία είναι τουλάχιστον στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια τελείως διαφορετικός , που διερωτάσαι    αν έπρεπε να του αφιερωθούν τόσο καλά λόγια η ακολουθεί την φθίνουσα εικόνα της ΑΕΚ του 21.

Τι είχαμε στο παιγνίδι. Δύο ισάξιες ομάδες, συνταξιούχων, άτολμες , τεμπέλικες που νοιαζόντουσαν να μη δεχθεί καμία γκολ και να εκμεταλλευθούν τα στημένα και το λάθος, όπως τελικά έγινε.

Από την ΑΕΚ ο Σβάρνας και ο Γαλανόπουλος όσο άντεξε ήταν οι καλύτεροι. Από την στιγμή που μπήκε ο Ουάρντα ο ΠΑΟΚ που είχε την κατοχή της μπάλας το περισσότερο χρόνο πήρε λίγο πάνω του και έφερε περισσότερο φόβο στην ΑΕΚ.. Αλλά και τότε οι ομάδες έδειχναν σαν να παρακαλούσαν να τελειώσει το παιγνίδι.  Τέλειωσε από την στιγμή που μπήκε ένα όμορφο γκολ παρά την ηλιοθεραπεία του Μαχαίρα.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Παπατζής Χιμένεθ και δεν μας κάνει εντύπωση παντα έτσι ήταν τώρα μάλιστα που είναι με το ένα πόδι στην ΑΕΚ θα δούμε και άλλα παπατζηλίκια. 

Αστεία ομάδα που κάποιοι παίκτες της μάλλον δεν μπορούν. Δεν θα πω ότι είναι χείριστοι , αλλά δεν προσαρμόζονται σε αυτά που θέλει η ΑΕΚ και ο κόσμος της. Μπορούν άνετα να πάνε σε άλλες ομάδες και να πετάνε όπως ο Μπακασέτας ή ο Γιακουμάκης. Ετσι άλλωστε είναι το ποδόσφαιρο. Σε μια ομάδα δεν κάνει σε άλλη βγάζει μάτια.