Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 Τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, πρέπει να πουμε ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί σοβαρά και να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας.

Θέλει γκολκιπερ , δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο Μπρινιόλι, έχοντας ένα χρόνο να παίξει έχω ερωτηματικά για την ετοιμότητα του.

Θέλει δεξί μπακ, από την στιγμή που τελείωσε ο Σιντιμπέ.Αν μείνεις με δίδυμο Ρώτα, Ραντόγια κα μπακ απ Πινέδα θα κλάψουν μανούλες.

Θέλουμε αριστερό μπακ ο Χατζησαφί γέρασε, ο Πήλιος δεν πείθει, άρα πρέπει να προστεθεί ένας τρίτος καλός. Στα στόπερ ο Βίντα γέρασε έναν ακόμη χρόνο.Θέλουμε στοπερ, οι Μουκουντί, Κάλενς, Μήτογλου είναι επιπόλαιοι, άρα κάποιος απο τους τρείς ίσως φύγει, αρα πρέπει να προστεθεί μια σουπερ στοπεράρα.

Οι Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Αραούχο δεν πείθουν, τραυματίζονται, έχουν επιβάρυνση ηλικίας.Αρα θέλουμε και επιθετικό και ας αφήσουμε τα περί Τσιλούλη. Η Αεκ πρέπει να κρατήσει Ελίασον και γιατί όχι τον Αμραμπατ που θα μπαίνει πάντα ως αλλαγή. Η ΑΕΚ θέλει έναν επιθετικό αριστερά και ένα δεξιά. Τέλος μια φοράκλα.Ο Γκαρσία θα συνεχίσει στο ίδιο τροπάριο τραυματισμών και τη νέα χρονιά.Είναι  απο γεννησημιού του,έτσι.

Δώστε λύσεις.