Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 Παίρνοντας τους παίκτες που έπαιξαν χθες ο Στάνκοβιτς, αλλά και ο Αθανασιάδης(έστω και αν δεν έπαιξε) δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ. Ο Σιντιμπέ είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Ο Σιμάνσκι έχει κάνει μια κάκιστη χρονιά φέτος και αποτελεί μυστήριο η παρουσία του.Ο Κάλενς φιλότιμος, αλλά όχι η στοπεράρα που θέλει η ΑΕΚ .Ο Γκατσίνοβιτς χείριστη χρονιά φέτος σε σχέση με πέρυσι που ήταν και εγχειρισμένος. Ο Αραούχο τελειωμένος.Ο Γκαρσία επηρεασμένος από τους συνεχείς τραυματισμούς και από την μη μεταγραφή του. Ο Πόνσε δεν είναι ο επιδραστικός φορ.Δηλαδή ο φόβος και ο τρόμος και το κυριώτερο όταν έρχεται ως αλλαγή δεν βοηθάει. Ο Μάνταλος, ο Τσούμπερ   με μεταπτώσεις και τη νέα χρονιά ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Από τον Γιόνσον υπάρχουν καλύτεροι χαφ που ξέρουν και να σκοράρουν.

Καλύτεροι στη φετινή χρονιά σε παρουσία ο Ελίασον, ο Πινέδα, ο Βίντα ο Χατζησαφί(εκτός των άλλων μεσούσης της σεζόν έπαιξε και Πανασιατικό και εκτόπισε τον Πήλιο) και βέβαια ο πολύς, ο εκρηκτικός, ο έφηβος Αμραμπατ(μόνος του χθες προσπαθούσε να πάρει όλη την άμυνα των Πειραιωτών).

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ

 Αποτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ.Σε κρίσιμα παιγνίδια όπως αυτα με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Χωρίς πρωτάθλημα, χωρίς κύπελλο και χώρις κάτι σημαντικό στην Ευρώπη η χρονιά είναι αποτυχημένη.

Ο Αλμέιδα δεν μπόρεσε επί ένα χρόνο να διορθώσει τα αμυντικά λάθη με αποτέλεσμα η ομάδα να δέχεται γκολ της πλάκας ,όπως και χθες με τον Ορτα.

Η ομάδα έβγαλε συχνούς και κατ επανάληψη τραυματισμούς.

Δεν φρόντισε τον χειμώνα να ζητήσει γκολκιπερ

Δεν τόλμησε να αναδείξει νέα παιδιά πχ Πήλιο(τι έγινε αυτή η ψυχή),αφήνω τις περιπτώσεις Χρυσόπουλου, Ραντόνια, Ζίνι

Επέμενε στη μεταγραφή του τουρίστα Πισάρο κλείνοντας μια μη κοινοτική θέση.

Αγνόησε παίκτες σαν τον Γαλανόπουλο, Μήτογλου, Φαν Βέρτ,Λιούμπισιτς, Φερνάντες

Εβαλε τον Μελισσανίδη να δώσει χρήματα σε μισητή ομάδα να πάρει τον Λιούμπισιτς για να του κάνει καψώνια.

Για όλα αυτά ήταν αποτυχία η χρονιά ακόμη και αν τυχόν πάρει το πρωτάθλημα, παρ ελπίδα λόγω Αρη. Το πρωτάθλημα θα το έχει πάρει οΜελισσανίδης και όχι ο Αλμέιδα.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατά 80% πρωταθλητής. Ξεφτύλισε τον Παναθηναικό. Η ΑΕΚ λίγη για ένα τέτοιο παιγνίδι δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα, έδειχνε λίγη. Οπως λίγη έδειχνε με την Κηφισιά, τον Πανσερραικό, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ και τον Αρη. Και του Χρόνου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

 Υπάρχουν παίκτες στην ΑΕΚ, που έδωσαν αλλά δεν μπορούν.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ

 Ολη η φετινή παθογένεια της ΑΕΚ βγήκε στο παιγνίδι με  τον Ολυμπιακό.Απροετοίμαστη, χωρίς νεύρο, χωρίς κατοχή μπάλας, χωρίς καθαρό μυαλό.Ο Ολυμπιακός πήρε το κέντρο, είχε κατοχή και έπαιξε παληκαρίσια.

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 Κάτι συνέβη σοβαρό με τον Κούγια που πλέον αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.Είναι σίγουρο ότι κάτι ενόχλησε τον Μαρινάκη, αλλά και κάτι ενόχλησε τον Κούγια.

Το σοκ είναι ότι απεχώρησε λίγο πριν από ένα μεγάλο παιγνίδι, όπως το σημερινό. Θα έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον το παρασκήνιο της παραίτησης.