Αποτελέσματα Αγώνων


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το πιό εύκολο πρώτο γύρο ή αν θέλετε το πιο εύκολο φθινόπωρο θα έχει  η ΑΕΚ. Από την Κυριακή και μέχρι τις 7 Γενάρη που μπάινει στο κύπελλο, η ομάδα θα δίνει μόνο αγώνες πρωταθλήματος με διακοπή λόγω εθνικής κλπ.
Ετσι καταρρίπτεται  τα περι φυσικής καταστάσεως. Ο Κωστένογλου και οι συνεργάτες του έχουν όλο το χρόνο να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Μια ομάδα με μονούς αγώνες και με 28 παίκτες-ρόστερ μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν δικαιολογείται η ομάδα να χάσει ούτε ένα αγώνα . Το ίδιο και στο β γύρο παρ ότι θα υπάρχει κύπελλο. Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ
Αρα ο Κωστένογλου και οι παίκτες  θα πρέπει να δώσουν βάρος τον Φλεβάρη τότε που θα έχει και πρωτάθλημα και κύπελλο και να κάνει μια μίνι προετοιμασία. Επίσης τον Γενάρη αν κρίνεται να γίνουν μια δυό μεταγραφές.
Θα έλεγα μάλιστα ότι ο Κωστένογλου και οι παίκτες θα κριθούν στο αδιάφορο διάστημα μέχρι τέλους  Δεκεμβρίου. Αν έχουν αποτυχίες θα είναι άπαντες για κλωτσιές γιατί κούραση δεν θα υπάρχει , άγχος δεν θα υπάρχει. Αντίθετα αν υπάρχει κάτι θα είναι τεμπελιά και αδιαφορία.