Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ

Γελιαμάρα .Αλλά ετσι  είναι οι τσάτσοι και οι ρουφιάνοι τρέχουν  πάρα πάνω από τα αφεντικά τους. Μέσω του 10 gr ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία   5 Γιουγκοσλάβων (παικτών της ΑΕΚ) που σε ένα ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων βρίζουν  με την λέξη πουσταράς τον Ολυμπιακό , σύνηθημα που το ακούς στα σχολεία πρώτα απ όλα και στα καφενεία και  προτρέπουν την ΑΕΚ εις φύση και παραφύση συνουσία...
Αμέσως να αφαιρεθούν 16 βαθμοί από την ΑΕΚ και να τιμωρηθούν δια παντός οι ποδοσφαφιριστές.
Τι έγινε τρελαθήκατε , ακολουθείτε την γραμμή Μητσοτάκη - Μαρινάκη να συλλαμβάνεται ότι πετάει και περπατάει... Ακόμη και 15 χρονα παιδιά σε σινεμά.
Και επειδή έδωσαν αυτή την ευχή σε ένα πάρτι (που θα μπορούσε να είχε γίνει σε ένα σπίτι), σημαιινει ότι και θα γίνει. η ανεβάζει τα πάθη.
..Λες και το γαμήστε τον ποσταρά τον Ολυμπιακό είναι χειρότερο  από το Νοορ ονε ή να  πηγαίνεις να δολοφονείς διαιτητές στη Λάρισα.
Και για να λέμε την πραγματικότητα  όλοι οι ποδοσφαιριστές τουλάχιστον πρίν από την έναρξη του αγώνα κάνουν όρκο και φωνάζουν γαμήστε τον πούστη τον Μυκηναικό (δεκάδες ομάδες βάλτε στο όνομα) ή γαμήτστε  τη ΔΟΥΝΟΥ (βάλτε όποιο όνομα ομάδας) την πουτάνα.
Αντε  τσιμπηθείτε ρουφιανότσατσοι.