Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 21 Απριλίου 2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 Εξαιρετικό το Μουσείο της ΑΕΚ.Και μπράβο στο Μελισσανίδη που το υλοποίησε.Μακάρι και μελλοντικά να έχει χώρους για μελλοντικές επιτυχίες.Γιατί η ζωή της ΑΕΚ δεν σταματάει το 2024.

Κάποιες επθσημάνσεις:

-Δεν είδαμε πουθενά μια έστω φωτογραφία ή αναφορά στο Βασίλη Τσιάρτα.Εναν μάγο της μπάλας και ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ που έκανε μεταγραφή στο εξωτερικό.

- Η απουσία του Ριβάλντο ,έστω και σε μια φωτογραφία. Δεν είναι λίγο μια παγκόσμια, παγκόσμια προσωπικότητα να έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

-Η απουσία έστω και μιας φωτογραφίας ενός θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου που είχαμε την τύχη λόγω Λουκά Μπάρλου να φορέσει την φανέλλα της ΑΕΚ.

Ξεχάσθηκε η προεδρία Θανόπουλου ,επί ιδιοκτησίας Παππά  Νοτιά.Από τον Ντέμη και μετά μέχρι το 13 δεν υπήρχε ιστορία στην ΑΕΚ; Υπήρχε και έφερε τον υποβιβασμό που πρέπει να υπάρχει ως μαύρη σελίδα και να την θυμόμαστε προς αποφυγή.

Εντάξει η εποχή Ψωμιάδη που κατακτήσαμε ένα κύπελλο καλώς δεν υπάρχει, ο συγχωρημένος  εξηφάνισε κύπελλα και ιστορικά κειμήλια. Καλώς δεν υπάρχει και η εποχή Σιρχάουζ -Στάθη.Κατέστρεψε την ομάδα με δοτούς πρόεδρους.