Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΤΟ ΚΙΤΣ

 Πιστεύω ότι  αφού πέρασε η μέρα της γιορτής, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα μετάνιωσαν για τις εκδηλώσεις , το καρακιτσαριό  και την αστειότητα του αερόστατου.Το κυριώτερο να κουράσουν τον κόσμο(το έβαζε  στα πόδια και έφευγε από το γήπεδο) και την ομάδα.

Το κυριώτερο επιβεβαίωσαν τον τρελο Τσουκαλά που ρωτάει στις εκπομπές του, αν οι ΑΕΚτζήδες έχουν επιτυχίες σε άλλα αθλήματα. Καμία αναφορά στο τελικό του 68.Κρυμμένοι στη δίνη τους η ερασιτεχνική, ο Αγγελόπουλος και ο λαλίστατος δημοσιογράφος Νικολάου

Επίσης δεν έδωσαν στο κόσμο ούτε ένα πλαστικό σημαιάκι των 0,15€.

Υπήρχε ένας αστείος κομπέρ, που δεν έδωσε τον λόγο στον Αραούχο που φώναζε ο κόσμος το όνομά του, γιατί ο Αργεντίνος αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα.

Το αερόστατο μια παταγώδη αποτυχία, όπως ο Οδυσσέας ο αητός. Ποιός θα πάει νσ βάλει μέσα τον εαυτό του σε αυτή τη νεκροφόρα.  Αστειότητα 40 άτομα να προσπαθούν να το σηκώσουν και να το φουσκώσουν. Το 2004 για τους Ολυμπιακούς αγώνες είχε πετάξει ΖΕΠΕΛΙΝ με μηχανή που ήταν πολύ πιο ασφαλές.

Θα μπορούσαν να είχαν γίνει, άλλες δράσεις μέσα στο γήπεδο θα ήταν κουραστικό και ενοχλητικό να τις αραδιάσω.  Οτι έγινε, έγινε...