Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Υπερκόπωση, άγχος, ασθένεια, υστεροφημία, εγωισμός. Να κάποιες λέξεις που θέλουν ερμηνεία στην περίπτωση του Στέλιου Μανωλά, που έκανε πίσω  στο  να κοουτσάρει την ομάδα στα πλεί οφ, αφήνοντας τον άπειρο Παναγιωτάρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα και μάλλον το παληκάρι , τα κουτσοκατάφερε.
Υπερκόπωση λοιπόν. Αν συνοδεύεται με ισχαιμικό επεισόδια , τότε πράγματι κρατάει τον κάθε άνθρωπο τουλάχιστον ένα μήνα εκτός εργασίας.
Αγχος είναι μια ψυχική κατάσταση που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, που όμως δεν κρατάει κανέναν μακρυά από την εργασία του περισσότερο απο τρεις ημέρες.
Ασθένεια, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και κανείς δεν μπορεί να πει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να εύχεται ταχεία ανάρρωση.
Υστεροφημία , όταν ένας άνθρωπος θέλει να μείνει στο απυρόβλητο και να τον θυμούνται όλοι για τις καλές του πράξεις ή τις επαγγελματικές του σταδιοδρομίες.
Εγωισμός όλοι ξέρουμε τι σημαίνει εγωισμός και πόσο εγωιστής είναι ο Στέλιος Μανωλάς.
Με λίγα λόγια ο Μανωλάς θέλησε  να μείνει στην ιστορία  της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής- σημαία και ως ο προπονητής που χάρισε τον πρώτο τίτλο της ΑΕΚ με την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα επί του Ολυμπιακού ένα κύπελλο που οι ΑΕΚτζηδες θα το θυμούνται ως ιστορικό και τον Μανωλά , ως πρωτεργάτη. Αυτή την υστεροφημία θέλησε να κρατήσει ο Μανωλάς, γιατί αν συμμετείχε στα πλέι οφ και η ΑΕΚ έπαιρνε την θέση που θα πάρει η  αν ερχόταν ήττα ή ήττες από τις άλλες ομάδες θα έπεφτε θύμα έντονης κριτικής , που πιθανόν να απαλλοτρίωνε και την επιτυχία του κυπέλλου.. Αλλωστε τον νικητή και τον πρωταγωνιστή όλοι θέλουν να τον χτυπούν. Συμπέρασμα΄:
Ο Μανωλάς προτίμησε να κρατήσει το τρόπαιο του νικητή , παρά την φθορά της αγωνιστικής δράσης.
Αν ο Μανωλάς είναι ασθενής  του εύχομαστε να γυρίσει δυνατός, τούτο όμως διαψεύδεται και από τον Παναγιωτάρα και την ΑΕΚ μετά βδελυγμίας.
Αν το πρόβλημα  του είναι ψυχολογικό, τότε δεν κάνει για προπονητής, όσες γνώσεις και αν έχει κουτσαρίσματος. Τότε  πρέπει να βρει άλλη θέση στο ποδόσφαιρο μακρυά της προπονητικής. Η λιποψυχία είναι μεγάλο πρόβλημα για κάθε άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα Σκεφθείτε το ίδιο πρόβλημα να έχει ένας Χειρούργος, τότε γίνεται παθολόγος..