Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Φυσικά και πανηγυρίζουμε την πρόκριση  στον τελικό. Αλλά ρε παιδί μου όταν έχεις νικήσει 2-1 εκτός έδρας, δεν αφήνεις τον άλλο να έρθει να σε νιήσει μέσα στην έδρα σου. Γιατί πρέπει όλοι και ο κόσμος να χτικιάζει και να αγωνιά μέχρι το τέλος και βάλε του αγώνα; Δεν βλέπω αυτό να το επισημαίνει κανένας, ούτε ρώτησε κανένας δημοσιογράφος τον Χιμένεθ. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να βάλουμε μέσα στο κόλπο τον Ολυμπιακό για να  έχει διακαιώματα να λέει. Γι αυτό τον αγώνα και ο προπονητής και οι παίκτες θα πρέπει να ευχαριστήσουν την τύχη τους. Ο Χιμένεθ σε αυτόν  τον αγώνα δεν είχε έμπνευση. Η ομάδα που παρουσίασε δεν είχε την ψυχολογία του νικητή και του ανώτερου, όση προσπάθεια και αν έκανε. Συγχρόνως η  ομάδα του δεν είχε τακτική , δεν είχε ένα πλάνο. Και αν σωθηκε από τον αποκλεισμό είναι γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το  χώρο που του άφησε η ΑΕΚ , γιατί πάνω απ όλα έχει μια κακή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν γαύρο που  έβγαλε την πίεση για την ανατροπή του πρώτου αποτελε΄σματος Η ΑΕΚ έχοντας τον κόσμο δίπλα της ,  δύο γκολ εκτός έδρας τι δικαιολογία είχε  για να έχει αυτή την απόδοση. Οι γραμμές της  ήταν μακρυά η μία από την άλλη και έτσι οι μέσοι του γαύρου εκμεταλλεύονταν τα κενά . Οι αλλαγές που έκανε ο Χιμένεθ στο δεύτερο ημίχρονο δεν του βγήκαν, δεν ανέβασε ποτέ ψηλά την ομάδα να πιέσει (αν και το ζητούσε από τους παίκτες του με χειρονομίες), οι μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των παικτών ήταν χαώδεις και έτσι έυρισκε τρόπο ο Ολυμπιακός να έχει ανάπτυξη και να δημιουργεί προβλήματα.
Πανηγυρίζουν στην ΑΕΚ και καλά κάνουν αλλά θα πρέπει να αναλύσουν το παιγνίδι  μια και υπάρχει τελικός στη συνέχεια , αλλά και άλλα παιγνίδια. Η ΑΕΚ απέτυχε παταγωδώς. Μια ομάδα χωρίς συντονισμό, χωρίς πλάνο, με γελοίες καθυστερήσεις τύπου Ανέστη (και ας μη καταλαβαίνει ο Χιμένεθ) με ηλίθιες ενέργειες τύπου Βράνιτς  να πατάει το πόδι του αντιπάλου.
Ας προσγειωθούν και ο Χιμένεθ και οι παίκτες για τη συνέχεια, γιατί όλα  βγήκαν από τύχη και όχι από οργανωμένη δουλειά  και στρατηγική.