Αποτελέσματα Αγώνων


Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ή ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ

Το αυριανό παιγνίδι για μένα είναι αποκλειστικά παιγνίδι Χιμένεθ Ή θα το πάρει με τη μαγκιά  του ή θα το χάσει από μαλακία. Η θέση του αύριο είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να αποφασίσει. πωώς να παίξει με το 2-1 εκτός έδρας   Να αγωνισθεί σούπερ αμυντικά και.να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα;  ή  να ρισκάρει γρήγορα με ένα ακόμη γκολ που θα ηρεμήσει την κατάσταση , όταν θα πιέζεται από τον Ολυμπιακό;
Τι εντολές θα δώσει. Και θα τις αφομοιώσουν οι παίκτες του , αφού οι γαύροι δεν έχουν τι ν χάσουν και θα μπουν επιθετικά και με πίεση.
Ο Χιμένεθ για αύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ μπορεί να έχει καταλήξει στους ένδεκα , δεν έχει καταλήξει ακόμα, στη τακτική , τα συστήματα . προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του , αλλά είναι και αυτός μπερδεμένος.Ξέρει ότι φαβορί είναι η ΑΕΚ, να περάσει, διότι έχει πετύχει δύο γκολ εκτός έδρας. Γνωρίζει επίσης ότι ο  Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ, χωρίς να φάει ούτε ένα. Αν όμως πετύχει γρήγορα γκολ  μπορεί η ψυχολογία της ομάδας και η αυτοσυγκέντρωση να πάνε περίπατο υπό το βάρος του άγχους παρουσία 50 000 θεατών.