Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Τον Αλμέιδα  τον αποχαιρετάς και του εύχεσαι να βρει ομάδα στην Αραβιά για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα και τον Λιβάγια για καλό και για κακό  του ετοιμάζεις και ένα ζουρλομανδύα. Γιατί το αστέρι αυτό πιστέψτε με θα βγει ένας νέος Τζιμπούρ. Να είστε σίγουροι ότι ο Κροάτης θα τιμωρηθεί , όπως έγινε με τον Πατίτο πέρυσι και καλά θα πάθει μπας και βάλει μυαλό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Τώρα ποιά ΑΕΚ χθες που ο Παναιτωλικός την έκανε γιο γιό, που όμως είχε την τύχη να νικήσει και αυτό είναι ευτύχημα, γιατί δεν έδωσε στο γαύρο την ικανοποίηση από το πρώτο παιγνίδι να μιλά για περίπατο. Ας γίνει αυτό τουλάχιστον από Γενάρη και μετά...Από τα περίεργα του ποδοσφαίρου.
Σημειώστε Λόπες, Τρίστασον , Κλωναρίδης  τρεις φετινές μεταγραφές είναι ΣΥΜΦΩΝΑ με την ΧΘΕΣΙΝΗ τους ΕΜΦΑΝΙΣΗ  για γέλια. Μακάρι να διαψευσθούμε.
Αιντάρεβιτς και Πατίτο συγγνώμη , αλλά σε μια ΑΕΚ που θέλει να πρωταγωνιστεί δεν παίζουν. Το έχουν καταλάβει όλοι και πολύ περισσότερο ο προπονητής και ο ιδιοκτήτης.
Επιμένουμε ο Ανέστης είναι καλός τερματοφύλακας χρειάζεται  ψυχολογία και βελτίωση στις εξόδους, αν τα διορθώσει πάει εθνική.