Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

Πήγε ο Μελισσανίδης φώναξε στα Σπάτα , αλλά πόσες άλλες φορές το έχει κάνει φέτος , αλλά το αποτέλεσμα  μηδέν. Αέρας κοπανιστός.
Βέβαια ο ίδιος δεν έκανε μια ανασκόπηση των λαθών του. Και στο κάτω- κάτω σε ποιούς φωνάζει ο Μελισσανίδηςσ. Στους δανεικούς Μπογέ, Πόνσε, Οικονόμου και Αλεφ που στα παπάρια τους ο Μελισσανίδης αφού γνωρίζουν ότι τον Μάιο μπορεί να είναι και παρελθόν. Αλλά και σε ποιούς να φωνάξει στον Σιμόες, στον Λαμπρόπουλο, στον Γκάλο , τον Μπακασέτα που γνωρίζουν ότι τον ερχόμενο Μάιο δεν θα βρίσκονται στην ΑΕΚ, αφού δεν τα έχουν βρει με την διοίκηση και φαίνεται ότι δεν θα τα βρουν. Και γιατί να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά για τον Μελισσανίδη που αρνείται  να διαπραγματευθεί μαζί τους ή για την ΑΕΚ στην οποία δεν θα ανήκουν.
Μάνι  μάνι 8 παίκτες είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Από μια κακή πολιτική που ακολουθεί η ΑΕΚ , αλλά ο Μελισσανίδης την θεωρεί απόλυτα πετυχημένη.
Και ποιούς θα βάλει ο Ουζουνίδης. Τον Γιακουμάκη , τον Αλμπάνη, τον Σβάρνα τον Μπότο και τον Γούση ή τον Γιανούτσο που έχει ξεχάσει αν είναι παίκτης της ΑΕΚ. Η ίδια η ΑΕΚ ο ίδιος ο προπονητής δεν εμπιστεύεται τους νέους.
Να βάλει ρε Τίγρη τον φευγάτο Αιντάρεβιτς ή τον Μοράν και τον Γιαννιώτα.
Ωραία ανέκδοτα λένε στην ΑΕΚ Μελισσανίδης και Ουζουνίδης. Ολοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ στηρίζεται σε 21 παίκτες εκ των οποίων οι 8 είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.