Αποτελέσματα Αγώνων


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

Πιο αυτοκαταστροφικός τύπος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν υπάρχει. Το 1995 κατέστρεψε την ΑΕΚ παραδίδοντας  την ομάδα του91-95 στον Τροχανά. Δημιούργησε προβλήματα σε επιχειρήσεις του με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο κρατουμένων. Το 2006 τον Νοέμβριο εν μέσω πανηγυρισμών χτυπόυσε την κουδούνα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για την Ετζέαν Μαριταιμ πετρελέουμ ακριβώς 12 χρόνια μετά αυτή η σημαντική εταιρεία πτώχευσε. Τον Μάιο του 2018 η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας υπό την καθοδήγησή του διοικητική - οικονομική.
Επτά μήνες μετά η ίδια ομάδα δείχνει να αγκομαχάει να βγει στην Ευρώπη. Αφού ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναικός(θα εκτίσει την ποινή του) και Ολυμπιακός δείχνουν να καπαρώνουν  τις πρώτες θέσεις.
Τι έφταιξε και έφθασε η ομάδα μέχρι εδώ.
Πρώτον δεν ενισχύθηκε γνωρίζοντας όλοι ότι ομάδα είχε κενά σε συγκεκριμένες θέσεις και πολύ περισσότερο δεν πήρε  παίκτες για να καλύπτουν κενά σε ένα μαραθώνιο αγώνων Ευρώπης , πρωταθλήματος και κυπέλλου. Με αποτέλεσμα μήνα Νοέμβριο όλοι οι παίκτες να είναι κουρασμένοι αφού 21 και μόνο  παίζουν σε όλα τα παιγνίδια.
Τα  35 εκατομ  του Τσάμπιον Λίγκ , τα 3 του Βράνιες, τα 7 της Καπέλι  δεν πήγαν ένα  κομάτι από αυτά για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά για την κατασκευή του γηπέδου.
Ενισχύθηκε η ομάδα με 4 δανεικούς Πόνσε, Μπογέ, Οικονόμου , Αλεφ οι οποίοι στα παπάρια τους αν μείνουν το καλοκαίρι ή όχι.
Εχασε τον καλύτερο  Ελληνα παίκτη τον Χριστοδουλόπουλο , αλλά και τους Κονέ,  Γιόχανσον και Αραούχο.
Αφησε ή δημιούργησε μια αιωρούμενη άσχημη ατμόσφαιρα με συμβόλαια παικτών που σε ένα μήνα είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους σε άλλη  ομάδα. Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γκάλο  είναι σαφώς  επηρεασμένοι.
Παίρνει νεαρούς παίκτες  και τελικά τους καίει να θυμηθούμε  Τζανετόπουλο , Μεληκιώτη,Βασιλαντωνόπουλο , Γιακουμάκη, Αλμπάνη. Και είναι  κανείς να γελάει τι θέλει  η ΑΕΚ να πάρει τον νεαρό Ιατρούδη που θα έχει την ίδια τύχη, αφού οι εκάστοτε προπονητές της επαγγελματικής ομάδας δεν εμπιστεύονται τους μικρούς.
Πήρε προπονητή που ναι μεν έκανε την δουλειά για να μπεί σε ομίλους του ΤΛ με την βοήθεια της τύχης, αλλά κατόρθωσε νωρίς να χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.
Εχασε την  μάχη των οπαδών , αφού κάνουν ότι θέλουν. Η ομάδα όλο τρώει πρόστιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχασε εξ αιτίας των οπαδών βαθμούς -3 , αλλά  και άλλους -3 σε άδειο γήπεδο με τον Απόλλωνα, στην Ευρώπη κάποια στιγμή μπορεί να  παίξει χωρίς βαθμούς.
Για όλα αυτά και όχι μόνο την ευθύνη την έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το είπε  ο ίδιος άλλωστε ο ίδιος την γιορτή του.
ΥΓ όταν ο προπονητής λέει ότι οι παίκτες του δεν έχουν κίνητρο φταίει αυτός και μόνο αυτός που δεν μπορεί να τους δώσει κίνητρο. Δηλαδή ο προπονητής.