Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΠΕΡΙ ΠΟΓΕΤ

Ή έχει ραμολύρει στα 70 του χρόνια ο Μελισσανίδης ή πάνω στο πανικό του για να  μη γίνει από Τίγρης  , τιγράκι, παίρνει τρελές αποφάσεις.  Για Πογέτ γράφουν κάποιοι. Που διόλου απίθανο να είναι πραγματικότητα. Αλλά ο Μελισσανίδης δεν ήταν αυτός που έστειλε Μιλοβάνοβιτς  και Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο μπροστά στους ποδοσφαιριστές να ανακοινώσουν λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο την απολυσή του και την παράδοση της τεχνικής ηγεσίας στον Στέλιο Μανωλά;
Ο Πογέτ δεν είναι αυτός που έγραφαν τα site ,ότι μετά το άδειασμα Μιλοβάνοβιτς - Μπάγεβιτς κάλεσε εκ νέου τους παίκτες του στο σαλόνι για να τους ενημερώσει και  τους αποχαιρετήσε; Και έγραφαν ακόμη: " Ο Πογέτ φέρεται μάλιστα να είναι σε έξαλλη κατάσταση με την διοίκηση (με προσωπική επίθεση στον κύριο Μελισσανίδη) και τον τρόπο της αποπομπής του, σύμφωνα με τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του, επικεντρώνοντας τα πυρά του και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, που έκανε λόγο, για «αποφάσεις μετά το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά μέσα σε λιγότερες από 2 ώρες του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας».
Για τον Πογέτ δεν έγραφαν τα γιουσουφάκια ότι τον πέταξε με τις κλωτσιές ο Μελισσανίδης αυτόν και τον μάνατζερ του για όσα ζήτησε για την ομάδα ενοψει της νέας σεζόν εκείνης της εποχής.
Τον εκδιωχθέντα με τις κλωτσιές εκέινη την εποχή Πογέτ, τώρα θέλει να τον ξαναπάρει.
Θυμάστε τι έγραφαν για το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα του Πογέτ; Σίγουρα τα έχει χαμένα ο Μελισσανίδης. Το κύρος του έχει τρωθεί και αν δεν ήταν το θέμα του γηπέδου θα τα είχε παρατήσει.
Κανένας εγωισμος από τον Μελισσανίδη για τον Πογέτ που έλεγε: "Αν δεν ήμουν εγώ,κανένας Πογετ δεν θα είχε κάνει κάτι"
Κανένας εγωισμός από τον Πογέτ...
Εν πάση περιπτώσει  Τιγράκο  ο Πογέτ μπορεί να σε κάνει ρόμπα αποτεδήποτε αν κάτι δεν του αρέσει.  Του αρέσουν τα ντόμπρα λόγια. Τα δικά σου λόγια είναι φλούφλικα. Δεν ήθελες τον Χιμένεθ γιατί δεν έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο, δεν γούσταρες τον Πογέτ γιατί επίσης δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Ηθελες προπονητη που θα σε πάει αστέρι στο νέο γήπεδο. Τώρα γλύψε εκεί που εφτυνες. Μια συνεργασία που  όσο κι αν όλα επεράσθηκαν με  μια ασακομακαρονάδα στη Βουλιαγμένη  θα έχει καχυποψία στην όποια συνεργασία.